Cikkek
 

Boldog születésnapot, Munkáspárt!

Pártélet

A négy új párttag és a két kitüntetett

A Munkáspárt balassagyarmati szervezete 2007. december 14-én ünnepi taggyűlésen emlékezett meg pártunk újjáalakulásának 18-dik évfordulójáról.

Arnóczky Mihály a nagyoroszi alapszervezet titkára az 1989 december 17-dikei alakuló kongresszus küldötte emlékezett az újjáalakulás eseményeiről. Az alapszervezet tagsága áttekintette a kongresszus óta végzett munkát és az idős párttagjaink rendkívül büszkék arra, hogy egy év alatt négy fiatalt sikerült felvenni a Munkáspárt tagjai sorába. A sort a megyei tisztújító küldöttértekezleten ifj. Balogh Attila nyitotta, majd őt követte 2007 folyamán Mayer László, Balla Szabolcs és Herédi Sándor.

A taggyűlés módot adott arra, hogy párttagságának 60. évfordulóján emléklappal köszöntsék Décsi Zsigmond elvtársat, aki az idén duplán ünnepelt, mert most töltötte be 80. évét, és ebből hatvan évet a kommunista mozgalomban töltött.

Ugyancsak itt köszöntöttük Arnóczky Mihály elvtársat párttagságának 50. évfordulóján. Az alapszervezet fiataljai az átadott emléklap mellé egy-egy tortával kedveskedtek az alapító elvtársaknak.

Dr. Frankfurter Zsuzsa, akit a munkájának nagy részben köszönhető a fiatalítás Balassagyarmaton, munkája elismeréseként a Munkáspárt Elnökségétől a Központi Bizottság ülésén a Munkáspárt arany díszjelvénye kitüntetést kapta.

Mind az évfordulós elvtársaknak, mind Frankfurter elvtársnőnek, valamint az alapszervezet minden tagjának a 2008-as évben sikeres munkát, további eredményes pártépítést és jó egészséget kívánunk.

Boldog születésnapot Munkáspárt!