Cikkek
 

MEGRENDELÉS


A Magyar Kommunista Munkáspárt lapja, A Szabadság 2007. áprilisától ismét megjelenik nyomtatásban is, immár színesben. A lapot teljes körűen mozgalmi úton terjesztjük. Ez azt jelenti, hogy a Munkáspárt szervezetei toborozzák az előfizetőket, ők szedik be az előfizetői díjakat, futáraik minden hét csütörtökén viszik el a lapot a párt budapesti központjából, és egy-két napon belül eljuttatják az előfizetőkhöz.

Hogyan rendelhet Ön Szabadságot, ha eddig nem állt kapcsolatban munkáspárti szervezettel? 

1) A legcélravezetőbb, hogy itt, a honlapunkon a „Szervezeteink” menüpont alatt, megkeresi annak a megyei elnökségünknek, vagy nagy-budapesti (azaz a főváros kerületeiben és Pest megyében tevékenykedő) úgynevezett regionális elnökségünknek az elérhetőségét, ahol az Ön lakhelye van, és ott megteszi a megrendelését.

2) Ha valamilyen ok miatt nem sikerülne felvennie a kapcsolatot a szervezetünkkel, megrendelheti A Szabadságot alább e-mailen is, s mi gondoskodunk arról, hogy az Ön lakóhelyéhez legközelebb eső szervezetünk felkeresse Önt az előfizetés ügyében.

Az előfizetési díjakról és az előfizetési határidőkről

Lapunknak jelenleg csak havi előfizetési díja van, havi 1.000,- Ft, függetlenül attól, hogy az adott hónapban 4 vagy 5 megjelenése van a lapnak. (A lap példányonkénti ára 200.- Ft.)

Előfizetési határidő: minden tárgyhó előtt hónap utolsó csütörtöke.
 

Név:
Cím:
E-mail cím:
Január
Február
Március
Április
Május
Június
Július
Augusztus
Szeptember
Október
November
December
Példányszám: