Cikkek
 

A Kongresszusi Előkészítő Bizottság tagjai

Baloldali Front

Balog Emese: Budapesti fiatal, jelenleg egyetemista Gödöllőn. Az elmúlt időszakban nagyon aktívan részt vett a Front munkájában és eddig is sok vezetőségi ülésen jelen volt meghívottként, ahol mindig konstruktívan vitte előre a munkát. A Munkáspárt Központi Bizottságának a megbízottja.

Buza Róbert: Nagykátai fiatal, jelenleg Budapesten dolgozik raktárosként. Aktívan részt vesz a Front munkájában és a Magyar Kommunista Munkáspárt Központi Bizottságának megbízottja.

Dózsa Miklós: Debreceni fiatal, jelenleg központi adatfeldolgozó. A Baloldali Front Hajdú-Bihar megyei elnöke, a megyében és Debrecenben aktívan szervezi a Frontot. A Munkáspárt Központi Bizottságának megbízottja.

Élő László: Tatabányai fiatal, boltvezetőként dolgozik. A Baloldali Front tatabányai szervezetét szervezi, ami már jövő év elején megalakulhat.

Hitre János: Villányi fiatal, vasutasként dolgozik. Baranya megyében szervezi a Frontot, és munkájának köszönhetően már januárban megalakulhat a megyében a szervezet helyi csoportja.

Kiss Balázs: Gyöngyösi fiatal, jelenleg Budapesten egyetemi hallgató. A Baloldali Front gyöngyösi szervezetének elnöke. Gyöngyösön szervezi a Front életét nagy sikerekkel.

Stekovics Klaudia: Soproni fiatal, jelenleg szakközépiskolás. A Front egyik legfiatalabb tagja, és fiatal kora ellenére már tagja a Munkáspártnak is.

Szabó Tamás: Fóti fiatal, jelenleg Egerben egyetemista hallgató. Aktívan részt vesz a Front munkájában mind helyi mind országos szinten a szervezet egri alelnökeként.

Tóth László: Salgótarjáni fiatal, jelenleg kertészként dolgozik. A Baloldali Front salgótarjáni elnöke. Nógrád megyében szervezi a Front életét, a szervezet egyik legaktívabb tagjaként. A Munkáspárt KB-megbízottja.

Tőke Gábor: Dunaújvárosi fiatal, jelenleg középiskolai hallgató, és mellette árufeltöltőként dolgozik. Aktívan szervezi a Frontot Dunaújvárosban, valószínűleg már ott is meg alakulhat a helyi szervezet jövő év elején.