Cikkek
 

AKTUÁLIS

 Vedd a Vörös Újságot!



A Kommunisták Magyarországi Pártja megalakulásának 90. évfordulójára a Munkáspárt ismét kiadta a párt első lapjának, a Vörös Újságnak az első számát. Az ezer számozott példányból még néhány megvásárolható 500 forintos áron a Munkáspárt Baross utcai központjában.  

Tenni kell!

A Ferencvárosban előrehozott választások lesznek. A Munkáspárt Paulik Pétert indítja! A ferencvárosi választás nem csak a IX. kerületiek dolga! Mindannyiunknak dolgozni kell! Van rokonod, barátod a Ferencvárosban? Hívd fel! Mondd, hogy jönnek a kopogtatócédulájáért! Ha fáradt vagy beteg vagy, hívd a központot, Fogarasi Zsuzsa (06-20/463-0757) várja a hívásodat. Segíts! Gyűjteni, dolgozni kell! Ha munkáspárti, ha kommunista vagy!


November 7-e Moszkvában









 

 

 Írj! Fényképezz!

A Szabadság mindannyiunké. Közös érdekünk, hogy tájékozódjunk mindarról, ami országunkban történik. Legyen az jeles vagy felháborító esemény: tudnunk kell róla! A Szabadság szerkesztõsége ezúton hív fel mindenkit, aki ilyennel találkozik: írja meg, vagy fényképezze le, s küldje be! Várjuk tudósításaitokat levélben a székház címére „A Szabadság” felirattal, vagy az info@aszabadsag.hu e-mail címre.


A Magyar Kommunista Munkáspárt központi politikai lapja. Szerkeszti a szerkesztõbizottság. Szerkesztõség: 1082 Budapest VIII., Baross utca 61.; Telefon: 313-5420 (közvetlen); 334-1509/22 m. Telefax: 313-5423;
A Szabadság e-mail címe: info@aszabadsag.hu; internetcím: www.aszabadsag.hu
Kiadja: a Progressio Kft., a kiadásért felelõs: Vajda János igazgató; ISSN 0865-5146

A Munkáspárt internetcíme: http://www.munkaspart.hu