Cikkek
 

MUNKÁSPÁRT

 

A Munkáspárt azonnali
tárgyalásokat követel Ferihegyen

 

A Munkáspárt Elnöksége aggasztónak tartja a Ferihegyi repülőtéren kialakult helyzetet és azonnali intézkedéseket tart szükségesnek. A Munkáspárt Elnöksége igazságosnak tartja és támogatja a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete (RDSZSZ), valamint a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) munkabeszüntetését. Elítéli azokat a törekvéseket, hogy összeugrasszák az egyes repülőtéri dolgozókat, s a közvéleményt a sztrájkolók ellen hangolják. A Munkáspárt Elnöksége követeli, hogy a Budapest Airport vezetősége haladéktalanul kezdjen tárgyalásokat a szakszervezetekkel a repülőtér jövőjéről, a repülőtéren dolgozók munkahelyének biztosításáról, a Munkatörvénykönyv maradéktalan betartásáról, új kollektív szerződés kidolgozásáról. Csak a tárgyalások azonnali megkezdése vezethet el a sok kellemetlenséget okozó sztrájk leállításához, az utazás normális feltételeinek helyreállításához.

Budapest, 2008. december 12.

Munkáspárt Elnöksége

 

A Szabadság megjelenéséről

Lapunk ezévi utolsó számát olvashatják. Az évvégi ünnepek miatt A Szabadság legközelebbi számát 2009. január 8-án jelentetjük meg, szintén bővített terjedelemben.

Valamennyi kedves olvasónknak, a futároknak

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET

ÉS BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT kívánunk.

Szerkesztőség

 

A Magyar Kommunista Munkáspárt központi politikai lapja. Szerkeszti a szerkesztõbizottság. Szerkesztõség: 1082 Budapest VIII., Baross utca 61.; Telefon: 313-5420 (közvetlen); 334-1509/22 m. Telefax: 313-5423;
A Szabadság e-mail címe: info@aszabadsag.hu; internetcím: www.aszabadsag.hu
Kiadja: a Progressio Kft., a kiadásért felelõs: Vajda János igazgató; ISSN 0865-5146

A Munkáspárt internetcíme: http://www.munkaspart.hu