Cikkek
 

V. (XXI.) ÉVFOLYAM 5. SZÁM - 2010. február 4.

MI A BAL SZEMÜNKKEL NÉZÜNK A VILÁGRA. ÍGY SOK MINDENT ÉSZREVESZÜNK, AMIT CSAK A JOBB SZEMÜNKKEL NEM LÁTNÁNK. MÁSKÉNT IS LÁTJUK A VILÁGOT, MONDJUK ÚGY, BALSZEMMEL. EZUTÁN MINDEN SZÁMUNKBAN ELMONDJUK, MIKÉNT IS LÁTJUK AZ ÉPPEN ESEDÉKES ESEMÉNYEKET A SAJÁT POLITIKAI ÉRTÉKÍTÉLETÜNK ALAPJÁN, BALSZEMMEL.
Balszemmel

Egyet világosan szeretnék leszögezni. Soha sem tagadtuk, hogy volt holokauszt, sem a Munkáspárt, sem én. Nem is nagyon ismerek senkit, aki tagadná a zsidóság tömeges pusztításának tényét. Azt azonban mindig is mondtam, és mondtuk, hogy a második világháború nem csupán a zsidóságról szólt.

[tovább a teljes cikkre]

 
 

Interjú

Szegény családból származom, még szolgáltam is Borbáspusztán. Tizennégy évesen a tehenek mellett aludtam a jászolban. Rám láncolták az ajtót az urak, hogy ne tudjak megszökni. Patkányok szaladgáltak körülöttem és rajtam. Mégis megszöktem az ablakon át...

[tovább a teljes cikkre]

 
 

Munkáspárt

VÖRÖS CSAPAT DUNAKESZIN

Michaelle Jean-t, a Bombardier kanadai igazgatóját kiszolgálták Magyarországon. Az MSZP-kormány és az alá rendelt MÁV a multi, és nem a munkás vagy az ország érdekeit nézte.

 

 [tovább a teljes cikkre]

A KOPOGTATÓCÉDULÁRA: MUNKÁSPÁRT!

Az ajánlószelvényen a párt nevénél KIZÁRÓLAG a Magyar Kommunista Munkáspártot vagy egyszerűen a Munkáspártot kell felírni. Más rövidítés NINCS, sem MKMP, sem Mpárt, sem bármi más. Az ilyen kopogtatócédulát nem fogadják el!

[tovább a teljes cikkre]

 

A MUNKÁSPÁRT ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐJELÖLTJEI

[tovább a teljes cikkre]

 
 

Magyarország

 STOP ÁRVERÉS! STOP KILAKOLTATÁS!

Tavaly mintegy 15 ezer kilakoltatás történt Magyarországon. Pillanatnyilag 50 000 családot fenyeget ugyanez a veszély, nem beszélve arról a 700 000 emberről, akit már feltüntettek a BAR listán. Őket követi az az 1.7 millió magyar, akik késve fizetőként bármikor a bankok áldozatává válhatnak.

[tovább a teljes cikkre]

 

 

Aktuális

„PRÓBÁLD MEG, ÖCSÉM!”

IN MEMORIAM KOZMA JÓZSEFNÉ

Az Aranyjelvénnyel kitüntetett Kozma Józsefné, Kati, hatvan éves kommunista életútja után örökre elbúcsúzott.
   Szerető emlékét örökre megőrizzük.

[tovább a teljes cikkre]