Cikkek
 

V. (XXI.) ÉVFOLYAM 1. SZÁM - 2010. január 07.

MI A BAL SZEMÜNKKEL NÉZÜNK A VILÁGRA. ÍGY SOK MINDENT ÉSZREVESZÜNK, AMIT CSAK A JOBB SZEMÜNKKEL NEM LÁTNÁNK. MÁSKÉNT IS LÁTJUK A VILÁGOT, MONDJUK ÚGY, BALSZEMMEL. EZUTÁN MINDEN SZÁMUNKBAN ELMONDJUK, MIKÉNT IS LÁTJUK AZ ÉPPEN ESEDÉKES ESEMÉNYEKET A SAJÁT POLITIKAI ÉRTÉKÍTÉLETÜNK ALAPJÁN, BALSZEMMEL.
Balszemmel

A rendőriskoláktól kezdve az ORFK-ig vezessék be a reggeli tornát! A bűnözővel szemben nem árt, ha a rendőrnek van fizikai ereje is. Ma nincs. A bürokráciát gyarapító rendőröket vezényeljék az utcára! Nem lennének elegen, de máris többen lennének. A rendőrnek adjanak tisztességes, hordható, egészséges, és nem utolsó sorban egyenruhának látszó egyenruhát!

[tovább a teljes cikkre]

 

 

Munkáspárt

KEDVES BARÁTAINK! TISZTELT OLVASÓINK!

A Magyar Kommunista Munkáspárt és a magam nevében boldog újévet kívánok a Munkáspárt minden barátjának, az internetes honlapunk és A Szabadság minden kedves olvasójának...

THÜRMER GYULA

[tovább a teljes cikkre]

 

TARTSUK MAGASRA A VÉRVÖRÖS ZÁSZLÓT!

Thürmer Gyula szavait értették és tetszéssel fogadták a munkáspárti aktivisták. A párt huszadik születésnapja azonban nem csak az ünnepről szólt, fiatalok és idősek együtt agitáltak a Blaha Lujza téren, majd vörös zászlók alatt vonultak a Baross utcai székházba.

[tovább a teljes cikkre]

A MEGSZÓLÍTÁS: ELVTÁRSAK!

A párt XIV. kongresszusán Marosán György így kezdte megnyitóját: “Nem vagyok nehéz helyzetben, mert nem úgy kell kezdenem, hogy Hölgyeim és Uraim!, hanem úgy, hogy Elvtársak!”

[tovább a teljes cikkre]

 

A Munkáspárt 20. születésnapja alkalmából aranyjelvény kitüntetést kapott több párttagunk a Munkáspárt Elnökségétől és a megyei, illetve regionális elnökségektől.


 
 
 

A jelen acélozza elménk, öklünk, testünk. Kineveli az új kádereket, tanít minket, milyen is a kapitalizmus, mi, ki az ellenség. Tanít az osztályharcra, és örökké belénk vési, akár egy stigmát, hogy amíg vannak osztályok, lesz osztályharc is.

[tovább a teljes cikkre]

 

TOVÁBB A PÁRTÉRT, A SZOCIALIZMUSÉRT!
AZ ÜNNEPI AKTÍVA POLITIKAI NYÍLATKOZATA - 2009. DECEMBER 19.

Mi, a Magyar Kommunista Munkáspárt Központi Bizottságának tagjai, a párt születésnapján résztvevő kommunistákat, minden elvtársunkat, minden barátunkat arra hívjuk fel, hogy folytassuk a harcot. Tovább a megkezdett úton! Tovább a pártért, a szocializmusért!

[tovább a teljes cikkre]

 
 

Interjú


Edelényiné Nagy Mária, akit mindenki csak Pötyinek szólít, nehezen állt kötélnek, mert nem szívesen beszél önmagáról, és főleg nem szereti a sztereotip kérdéseket: „Nem szoktam magam „adminisztrálni”! Elvégzem a feladatot, kipipálom és megyek tovább!”

[tovább a teljes cikkre]

 

 

Aktuális

THÜRMER ÍRÁSA
A PRAVDÁBAN

A Pravda, az Oroszországi Föderáció Kommunista Pártjának lapja teljes terjedelemben közölte Thürmer Gyula „Sztálinról – ma” című írását...

[tovább a teljes cikkre]