Cikkek
 

ARCHÍVUM 2008. november 27.

 

47. szám - november 27.

„A következő hónapokban romlani fog a helyzet” – így reagált Bajnai Gordon gazdasági miniszter, amikor szembesítették azzal, hogy csak a múlt héten 1800 ember veszítette el állását Magyarországon. Jelenleg majd 330 ezren vannak munka nélkül hazánkban. Ez a hivatalos adat, ami 30 ezerrel több, mint tavaly ilyenkor.

Html formátumhoz klikk ide

 

 

 2008. november 20.

 

 

46. szám - november 20.

Apróságokkal nem törődünk. Gondolom, valami ilyesmivel igazíthatta el Demszky Gábor a csapatát a múlt héten. Adjuk el a Fővárosi Gázműveket! Biztos pénz. Tudod, a gázművek olyan, mint a jó italkimérés, e kettő nélkül nem pesti a pesti. Ráadásul jön a hideg tél, így a nép is könnyedén elhiszi, hogy neki akarunk segíteni. A kis naívak!

Html formátumhoz klikk ide

 

 2008. november 13.

 

45. szám - November 13.

A különböző arab hírszolgálatok jelentése szerint október 26-án, vasárnap a kora délutáni órákban az iraki határ irányából négy amerikai harci helikopter közeledett az Esz-Szukarijja falu határában levő építkezési területre.

Html formátumhoz klikk ide

 

 

 2008. november 6.

 

 

44. szám - November 6.

Két és félmillió forint. Amióta Gyurcsány Ferenc kormánya felvette a világbanki hitelt, ennyivel tartozik neki és más bankoknak egy magyar. Újszülöttől nyugdíjasig. Ez az újkori rabszolgaság, amiről természetesen, mint az ókorban, ezúttal sem kérdezték meg az érintetteket.

Html formátumhoz klikk ide

 


 Fel