Cikkek
 

ARCHÍVUM 2008. október 30.

 

 

43. szám - október 30.

1918 őszén maroknyi fiatalember vállalta, hogy magasra emeli a tűzszínű zászlót. Élükön Kun Béla állt. Ez a 32 éves ember néhány hónappal később Magyarország külügyminisztere lesz, a Tanácsköztársaság lelke.

Html formátumhoz klikk ide

 

 2008. október 22.

 

42. szám - október 22.

A húsz éve hatalmon lévők összeültek, hogy számunkra megmutassák, mily’ nagyon szívükön viselik a nemzet sorsát. Egymás felé pedig jól értelmezhető üzeneteket küldöztek: én tudom, hogy te mit loptál, te is tudod, hogy én mit loptam: innentől kevésből lehet „risztelni”, de bizony abból muszáj.

Html formátumhoz klikk ide

 

 

 2008. október 16.

 

 

41. szám - október 16.

Néhány hete felhívással fordultunk mindenkihez. Mindenkihez, aki nem milliárdos, aki nem haszonélvezője a kapitalizmusnak! Mindenkihez, aki nem rokona, nem barátja, nem üzletfele a mostani kormánynak! Mindenkihez, akinek elege van mindenből, ami körbevesz bennünket. Hívtunk mindenkit, Titeket, Önöket: ne hagyjuk magunkat, cselekedjünk végre!

Html formátumhoz klikk ide

 

 2008. október 9.

 

40. szám - október 9.

Szocialista óriásplakát. Ön hord 117 ezer forintos bakancsot? Önnek van pénze Ausztriába, az Alpokba járni túrázni? Ön elhiszi, hogy ez a mindennapos valósága egy magyar nyugdíjasnak? Ön elhiszi, hogy ez lesz, ha újra a Magyar Szocialista Pártra szavaz? Ön mikor evett utoljára húst? Úgy igazán, úgy annyit, ami jólesik? Ön miért akar még mindig hinni nekik? 

Html formátumhoz klikk ide

 

 

 2008. október 2.

 

 

39. szám - október 2.

Mindenkihez, aki nem milliárdos, aki nem haszonélvezője a kapitalizmusnak! Mindenkihez, aki nem rokona, nem barátja, nem üzletfele a mostani kormánynak! Mindenkihez, akinek elege van mindenbõl, ami körbevesz bennünket! Mindenkihez általában és konkrétan Hozzád!

Október 11-én, szombaton 14.30 órakor várunk a Parlament mellett, József Attila szobránál. Gyere el, ha cselekedni akarsz! Gyere el, mert cselekedni kell!

Html formátumhoz klikk ide

 

 Fel