Cikkek
 

ARCHÍVUM2009. február 26.

 

8. szám - február 26.

Ha nagyon unod az életedet, navigálj az MSZP honlapjára! Jó, nem egy Ludas Matyi, ha még emlékszel arra, amire gondolok, de szerezhetsz magadnak pár felhőtlen percet. A múlt héten valami európai delegációval találkoztak a szocik legjobbjai. Te, hogy ezek miket nem mondtak? Butor Klára pártigazgató például elmondta, hogy „az embereket kizárólag az érdekli manapság, ami velük történik”.

Html formátumhoz klikk ide

 

 

 

2009. február 19.  

 

 

 

 7. szám - február 19.

Hunvald polgármester urat elvitte a rendőrség. Tudod, én nem azon csodálkozom, hogy elvitte, hanem, hogy most vitte el. Na meg azon, hogy a többiek még szabadlábon vannak. Ugyanis, ne hidd, hogy elcsencselhető ingatlan csak a VII. kerületben van. Na persze, ott szívesebben vásárolnak izraeli befektetők telket, házat vagy mindkettőt, ezért kapósabb is. És, mint látjuk, a kísértés is nagyobb.

Html formátumhoz klikk ide

 

2009. február 12.

 

 6. szám - február 12.

De mit is panaszkodom? Néhány vicces hangulatú képviselő még az 1984-ben vásárolt utánfutójáról és 1993-ban szerzett Trabantjáról is említést tesz. Szegények! Máris értem, miért kell nekünk, adófizető polgároknak számukra adományokat juttatnunk…

Html formátumhoz klikk ide

 

 

 

2009. február 5.  

 

 

 

 5. szám - február 5.

A vitának vége, a kemény semmittevésben megfáradt képviselők vonulnak kifelé. Ez az, amit a televíziók már nem adnak. A padokon meg ott van mindaz, ami marad a képviselők után. Széthajtogatott újságok, félig kiolvasott krimik, aranyos kis zacskók a sonkás zsemle maradványaival (vannak, akik fogyóznak, és nem esznek zsemlét, csak sonkát), az idegességtől szétmorzsolt cigaretták, kevéske szotyola és rágógumi.

Html formátumhoz klikk ide

 

 


 Fel