Cikkek
 

ARCHÍVUM2009. június 25.  

 

24. szám - június 25.

A Magyar Kommunista Munkáspárt július 5-én, vasárnap 10 órai kezdettel emlékezik meg a XX. század legnagyobb magyar államférfiának, Kádár János halálának huszadik évfordulójáról. Mindenki egy szál virággal teheti tiszteletét a Fiumei úti sírkertben.

Html formátumhoz klikk ide

 

 

2009. június 18.   

 

 

 

23. szám - június 18.

Az Otthonvédők követelése és megoldási javaslata a kilakoltatások és az elárverezések elkerülésére a Kovárik Erzsébet államtitkárral folytatott 2009. június 11-i tanácskozáson. Az Otthonvédők elsődleges követelése a kilakoltatások és az otthonok elárverezésének azonnali leállítása, fizetési moratórium elrendelése.

Html formátumhoz klikk ide

 

2009. június 11.  

 

22. szám - június 11.

Thürmer Gyula azt üzente a baloldali szavazóknak: ne ijedjenek meg, nem kerül végveszélybe az ország, ha nem az MSZP irányít. „Válasszák a Munkáspártot akkor is, ha a munkanélküliség helyett teljes foglalkoztatást, rendet és törvényességet akarnak, valamint azt is, hogy a magyar egészségügy ne kerüljön hospinvestek birtokába!”

Html formátumhoz klikk ide

 

 

2009. június 5.   

 

 

 

21. szám - június 5.

Választani kell, mert nincs más választás. Két út előtt állunk: vagy maradunk EU-gyarmat, vagy független, építkező nemzetté válunk. Tesszük, amire vágyunk. Tegyük, amire vágyunk! Építsünk magunknak otthont, biztonságos hajlékot. Ne adjuk, ha kérik se, szoruljon ökölbe kezünk! Mi dolgozni akarunk, s munkánk gyümölcse nem ingyenélőké. Állítsunk vörös őrséget minden szegletbe! Védjük meg a maradékot!

Html formátumhoz klikk ide

 


 Fel