Cikkek
 

ARCHÍVUM2009. április 30.  

 

 

 

17. szám - április 30.

Bajnai úr bejelentette, hogy 15 százalékkal kevesebb fizetést fog adni a minisztereinek, mondván, hogy ez a kormány istenigazából meghúzza a nadrágszíjat. Szerintem az egész úgy, ahogyan van, ámítás, szemfényvesztés, duma. Vegyük példának okáért Bajnai úr eddigi miniszteri fizetését. 2007-ben havi bruttó 1,2 millió forintot keresett, 2008-ban 1,3 milliót. Elnézést a kerekítésért, de így egyszerűbb olvasni.

Html formátumhoz klikk ide

 

2009. április 23.

 

16. szám - április 23.

Válság van! Bezárnak a megmaradt gyárak, egyre többen vagyunk munka nélkül. Ki a felelős? Az MSZP! 2002 óta az MSZP kormányoz, az ő felelősségük, az ő bűnük! Ma minden külföldi kézben van, a bevásárló-központoktól a bankokon át a távhő-cégekig. Egyszerű tény: az MSZP-kormányok idején sokkal többet adtak el a külföldieknek a nemzeti vagyonból, mint a többiek együttvéve!

Html formátumhoz klikk ide

 

 

 

2009. április 17.  

 

 

 

15. szám - április 17.

Mostanság Európában sem csípik nagyon a szocikat. Miért? Azért, mert ott is átverték a népet. Jólétet, esélyegyenlőséget, meg hasonlókat ígértek, helyettük csináltak egy szép neoliberális politikát. A melós semmi, a profit minden! Nagyjából ez a lényeg.

Html formátumhoz klikk ide

 

2009. április 9.

 

14. szám - április 9.

„Csatába indulunk. Most ezt a csatát európai parlamenti választásnak hívják. Csatába indulunk azért, hogy minél jobban megismertessük a Munkáspártot, programunkat és jelöltjeinket, minél jobban begyakoroljuk a választási munkát,

Html formátumhoz klikk ide

 

 

 

2009. április 4.  

 

 

 

13. szám - április 2.

Napóleon főbe lövette azokat, akik a csatatéren pénzt, értéktárgyakat kértek a haldokló katonáktól cserébe az életmentő segítségért, gyógyszerért, kötszerért. Az emberek többnyire megvetik azokat, akik mások szenvedéséből előnyökre akarnak szert tenni, ahelyett, hogy megoldást, a menekülést akarnák segíteni.

Html formátumhoz klikk ide

 

 


 Fel