Cikkek
 

ARCHÍVUM2009. augusztus 27.   

 

 

 

31. szám - augusztus 27.

Magyar kormányt akarunk! Olyan kormányt, amely nem az EU, nem az IMF, nem a külföldi tőke érdekeit szolgálja, hanem bennünket, magyarokat.
 Azt akarjuk, hogy a válságért fizessenek a gazdagok, fizessenek a külföldiek! Adóztassuk meg a multikat! Függesszük fel a külföldi bankok felé fennálló adósságot, és követeljük a feltételek felülvizsgálatát!
 Elegünk van a százmilliós végkielégítésekből, a törvényesített lopásból, csalásból. Világos törvényeket akarunk! Állítsák vissza a halálbüntetést. Ne lehessen büntetlenül meglopni a magyar népet! Bűnhődjenek a milliárdos tolvajok!

Html formátumhoz klikk ide

 

2009. július 23.  

 

30. szám - augusztus 13.

Másodszor: az antifasizmust, aminek hirdetése kiemelt fontosságú lenne a jelenlegi helyzetben, az MSZP saját olcsó politikai eszközévé züllesztette. Naponta jelennek meg az MSZP-közeli sajtóban és médiában olyan cikkek, amelyek kongatják a vészharangot, mondván, hogy veszélyben a demokrácia, a jobboldal előretörése egyet jelent Szálasi Ferenc feltámadásával, sorolhatnánk.

Html formátumhoz klikk ide

 

 

2009. augusztus 6.   

 

 

 

29. szám - augusztus 6.

Az állam megtűri, hogy a bankok lakásvásárlásra euróban, svájci frankban folyósítsanak hitelt egyszerű polgárok számára, akiktől nem várható el, hogy eligazodjanak a nemzetközi pénzügyekben. Más országokban ez bűncselekmény. Az állam eltűri, hogy forintért szinte sehol nem lehet hitelt kapni, pedig Magyarországon vagyunk. Az állam eltűri, hogy a bankok minden költségüket, az irodaszer árától kezdve, áthárítsák a lakosságra. Az állam az IMF-től felvett milliárdokat nem polgárainak jólétére, hanem a bankok helyzetének javítására használja. A magyarországi bankok zöme nem is magyar bank, hanem valamilyen külföldi bank leányvállalata, vagyis a magyar állam külföldi gazdasági érdekeket szolgál ki.

Html formátumhoz klikk ide

 


 Fel