Cikkek
 

ARCHÍVUM2009. szeptember 24.  

 

35. szám - szeptember 24.

Gazdasági világválság, megszorítások, költségvetési hiány és milliárdos veszteséggel működő állami és önkormányzati vállalatok – mindez a jelek szerint nem szempont, a cégek vezetői egyre több és több pénzt vihetnek haza.
 A Magyar Nemzeti Bank az elmúlt években hibát hibára halmozott, hol elvtelenül kiszolgálta a kormányt, hol magánakciókba kezdett. Eredmény: a forint árfolyama instabil, a hitelkamatok irtózatosan magasak, ellenben betétünkért egyre kevesebbet kapunk. Felelős ezért a bank vezetése?

Html formátumhoz klikk ide

 

 

2009. szeptember 17.   

 

 

 

34. szám - szeptember 17.

Le akarjuk váltani a mostani kormányt! – hangsúlyozta a Munkáspárt elnöke. Az MSZP-SZDSZ-kormány 2002 óta annyi kárt okozott az országnak, a nemzetnek, a dolgozó embereknek, hogy mennie kell. Nem tudjuk, hogy milyen lesz a Fidesz-kormány, de aligha tudja alulmúlni a mostanit.
 A kormányváltás szükséges ahhoz, hogy a dolgozó emberek élete jobb legyen, de nem elégséges. Innen fakad a második célunk. Új értékeket, új embereket kell a politikába vinni. Az új érték az igazi baloldaliság, a munkások, a dolgozók érdekeinek képviselete.

Html formátumhoz klikk ide

 

2009. szeptember 10.  

 

33. szám - szeptember 10.

Az elmúlt hat évben mintegy ezer iskolát és óvodát zártak be a kistelepüléseken.
A szocialisták által támogatott Bajnai- kormány megszorító intézkedései egy éven belül újabb hatszázat ítélnek halálra.
 A felmérések arról tanúskodnak, hogy a kistelepülések iskoláiban folyó oktató-nevelő munka színvonala (ha kiszűrjük a szülők átlagosan alacsonyabb iskolai végzettségéből származó hátrányok hatását) nem marad el az átlagostól.

Html formátumhoz klikk ide

 

 

2009. szeptember 3.   

 

 

 

32. szám - szeptember 3.

Kiderült, hogy Demszky és a BKV-felügyelő Hagyó jóváhagyásával vagy félrenézésével százmilliókat fizettek ki a közlekedési vállalat vezetőinek. Nem fizetésként, végkielégítésként. Nem csak a több évtizedes munka után, hanem akár alig egy éves ténykedés eredményeként. A milliós havi fizetések, szolgálati autók, prémiumok és egyéb juttatások után.

Html formátumhoz klikk ide

 


 Fel