Cikkek
 

ARCHÍVUM2009. november 26.   

 

44. szám - november 26.

„Tesszük, amit tennünk kel” – hirdetik országszerte az MSZP óriásplakátjai, postaládából kieső programfüzetei. S ez az a pillanat az elmúlt hét évben, amikor a Magyar Szocialista Párt vezetői tényleg őszinték. Higgyék el, nem hazudnak, csak helyesen kell olvasni a jelszavukat.

Html formátumhoz klikk ide

 

 

2009. november 19.   

 

 

 

43. szám - november 19.

„Minden eddigi társadalom története osztályharcok története” – kezdi Marx és Engels a Kommunista Kiáltvány első fejezetét. Ez az egy mondat a kiáltvány, sőt a marxizmus lényege is. Az osztályharc elmélete fegyver, a munkás szellemi fegyvere. Olyan eszköz, amellyel meg tudja magyarázni saját helyét a társadalomban, sőt arra is választ kap, hogy mit kell tennie. A tőkés ezért akarja elvenni tőle.

Html formátumhoz klikk ide

 

2009. november 12.   

 

 42. szám - november 12.

„Aki a proletárforradalmat csak azzal a feltétellel tartja megengedhetőnek, ha könnyen és simán megy végbe… ha a forradalom útja széles, szabad, egyenes, ha nem kell győzelem felé haladva időnként a legsúlyosabb áldozatokat vállalni… az nem forradalmár.”

Lenin

Html formátumhoz klikk ide

 

 

2009. november 05.   

 

 

 

41. szám - november 05.

Váltsuk le a kormányt a mostani választásokon! Az MSZP és az SZDSZ felbecsülhetetlen károkat és mérhetetlen szenvedést okozott a magyar embereknek. A tőkések, a gazdagok egyre jobban élnek. Mi egyre szegényebbek vagyunk, a bankok meg egyre gazdagabbak.

Nem elég a kormányt leváltani! A Fidesz most változást ígér, de ettől nekünk nem lesz jobb. Új értékeknek, új embereknek kell bekerülni­ük a politikába. Ha nem lesz ott a Munkáspárt, megint a dolgozóval fizettetik meg a válság árát.

Html formátumhoz klikk ide

 

 

 

 

 


 Fel