Cikkek
 

ARCHÍVUM2010. február 25.   

 

    8. szám - február 25.

    133,2 milliárd forint. Egy korrupcióellenes szervezet felmérése szerint 1996 óta ennyit loptak el az államkasszából kormányon lévő politikusok. Ezek csak a nyilvánosságra került ügyek.
Megoldást a Munkáspárt programja nyújt. A mi érdekünk az elmúlt húsz év lezárása. Mi nem loptunk, mi nem vagyunk zsarolhatóak.

Html formátumhoz klikk ide

 

 

2010. február 18.    

 

 

7. szám - február 18.

    Az MSZP kormány fennállásának utolsó perceiben nekilátott az ország még meglévő vagyonának kiárusításához. Ez vonatkozik mindenre, ami még állami kézben van, vagy az állam hatást tud gyakorolni a működésére. A BKV körül kitört botrány első látszatra egyszerű tolvaj-történet. Nem az. A lopásnál nagyobb érdekeket szolgált, egész pontosan egy arányaiban nagyobb lenyúlást.

Html formátumhoz klikk ide

 

2010. február 11.   

 

 6. szám - február 11.

    Az MSZP szemtelen gátlástalansággal állítja, hogy „adott esélyt a munkára”. A Fidesz egymillió új munkahelyet ígér, tényeknek azonban nyoma sincs. A Munkáspárt az egyetlen párt, amely konkrét munkahelyteremtő programmal rendelkezik. Mi a dolgozók pártja vagyunk!

Html formátumhoz klikk ide

 

 

2010. február 4.    

 

 

5. szám - február 4.

Tarthatatlan, hogy az adósokat könyörtelenül otthontalanná tehetik, míg a bankok, üzletpolitikájukra, nyereségkiesésre hivatkozva tovább garázdálkodhatnak.
Követeljük, hogy a kormány azonnal rendeljen el árverezési moratóriumot, amíg nem talál mind az adósok, mind a bank részére megoldást a helyzet kezelésére.

Html formátumhoz klikk ide

 

 Fel