Cikkek
 

ARCHÍVUM2010. március 25.   

 

    12. szám - március 25.

    Ahol nincs a Munkáspártnak egyéni jelöltje vagy listája, a kommunisták, szimpatizánsaink nem vesznek részt a szavazáson. Nem voksolunk a tőkés pártokra, amelyek létrehozták és megerősítették a Jobbikot! Egyiküket sem támogathatjuk, mert egyikük sem jelent megoldást!

Html formátumhoz klikk ide

 

 

2010. március 18.    

 

 

11. szám - március 18.

    1919 márciusában, sokszor ügyetlenül, még többször bután és tapasztalatlanul, de az ország egy becsületesebb és tisztességesebb, igazságosabb jövő felé indult.
1919 hősei a mi hőseink.

Html formátumhoz klikk ide

 

2010. március 11.   

 

    10. szám - március 11.

    Miért tehetnek meg egyesek akármit, pusztán azért, mert mentelmi joguk vagy diplomáciai mentességük van? S egyáltalán, hogyan fér meg ez azzal a gondolattal, hogy „jogos tulajdonosuk” alapvetően a köz ügyeiben tevékenykedők széles rétege?

Html formátumhoz klikk ide

 

 

2010. március 4.    

 

 

9. szám - március 4.

    A rendszerváltás utáni húsz év alatt a magyar honvédség elveszítette harckészségét, ma legfeljebb egyes NATO-missziókban való részvételre alkalmas, az ország védelmére egyáltalán nem. A zsoldos hadseregre való áttéréssel odalett a hadsereg honvédő jellege, az MSZP-s Szekeres Imre vezette minisztérium korrupciós botrányaival pedig a hivatásos haderő elveszítette becsületét is.

Html formátumhoz klikk ide

 

 Fel